Accesul si utilizarea http://www.cartidecitit.info fac subiectul urmatorilor termeni de utilizare:


Termenii de utilizare devin aplicabili din momentul In care accesezi pentru prima data acest site.


Pot fi descarcate copii ale materialelor publicate pe acest site web numai In scopuri necomerciale sau pentru uz propriu. Cu toate acestea, dreptul de proprietate asupra materialelor In cauza sau alte drepturi asociate acestuia nu pot fi detinute. Sunt interzise copierea, reproducerea, descarcarea, republicarea, difuzarea, transmiterea, afisarea, modificarea sau reutilizarea acestor materiale In alte scopuri decat cele mentionate mai sus.


Link-urile afisate pe acest site web conduc catre site-uri care nu sunt controlate de catre http://www.cartidecitit.info/ din acest motiv, http://www.cartidecitit.info/ nu poate fi considerata responsabila de continutul acestora sau al celor la care se face referire pe aceste site-uri. Link-urile afisate pe acest site web au menirea de te ajuta, iar introducerea lor In continutul site-ului nu implica sprijinul http://www.cartidecitit.info/ fata de acestea si nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele publicate pe aceste site-uri. Riscul pentru vizitarea acestor site-uri web este asumat In totalitate de catre utilizatori.


Marcile, sloganurile, numele si imaginile afisate pe acest site web reprezinta marci, Inregistrate sau nu, ale http://www.cartidecitit.info/, International Personal Finance si ale altor companii. Nimic din ceea ce este publicat pe acest site nu reprezinta acordul direct sau indirect In vederea utilizarii marcilor fara acordul prealabil sau aprobarea scrisa a http://www.cartidecitit.info/ sau ale tertelor parti care detin aceste marci.


Informatiile publicate pe acest site web au fost atent analizate pentru a nu prezenta neconcordante cu realitatea; totusi, nicio garantie asupra calitatii sau aplicarii acestora In anumite scopuri nu poate fi asigurata. De asemenea, nu putem garanta ca materialele publicate pe acest site web sunt exacte sau lipsite de erori.


In masura In care cadrul legislativ din Romania o permite, nu se accepta raspunderea pentru nicio pierdere sau dauna cauzata direct sau indirect prin utilizarea materialelor publicate pe acest site web.

http://www.cartidecitit.info/. In acest sens, toate cererile privind consimtamantul nostru vor fi tratate cu promptitudine.

Autorizarea de a folosi acest site web se poate Incheia fara o notificare prealabila daca din perspectiva http://www.cartidecitit.info/ ai Incalcat unul din termenii de utilizare enuntati mai sus. La finalizare, trebuie sa Incetezi imediat utilizarea acestui site si sa distrugi toate materialele copiate direct sau indirect de pe acesta.


Acesti termeni de utilizare sunt guvernati de legile Romaniei si vor fi interpretati In conformitate cu legislatia romana. Daca vreuna din clauzele prezentate mai sus sunt considerate ilegale, nule sau In contradictie cu cadrul legislativ, atunci acestea vor fi revizuite separat, astfel Incat sa nu afecteze validitatea si aplicabilitatea celorlalte clauze.


http://www.cartidecitit.info/ poate revizui In orice moment acesti termeni de utilizare fara a anunta In prealabil, operand modificarile direct pe acest site web. Este responsabilitatea ta sa ai o situatie actualizata asupra informatiilor inserate online, iar prin continuarea utilizarii acestui site web se Intelege acordul tau asupra modificarilor survenite In termenii de utilizare.